Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Винники

Четвер, 25 липня 2019, 17:40

Міськрада Львова профінансувала Винники на 13 мільйонів гривень

Винники

Із бюджету Львова для Винник виділили 13,7 млн грн на розвиток інфраструктури.

Про це йдеться у розпорядженні міського голови Львова Андрія Садового №380 від 23 липня 2019 року.

Андрій Садовий розпорядився надати з бюджету розвитку міста 13,7 млн грн субвенції міському бюджету Винник на розвиток інфраструктури міста.

"Управлінню фінансів департаменту фінансової політики провести фінансування субвенції міському бюджету м. Винники на розвиток інфраструктури міста за рахунок коштів бюджету розвитку міського бюджету м. Львова в сумі 13 700 000 грн", – йдеться у документі.

Контроль за виконанням даного розпорядження покладено на заступника міського голови з фінансово-економічних питань Геннадія Васьківа.

Зазначимо, у жовтні минулого року Винники отримали із бюджету Львова 10 млн грн на розвиток інфраструктури, а також у квітні  – 10 млн грн.

Нагадаємо, у Винниках планують облаштувати транспортну розв'язку вартістю 24 млн грн, а на початку минулого року у Львівській міськраді наголосили, що планують створити центри надання адімністративних послуг у Винниках.

Також нещодавно поблизу Винників археологи виявили амфору Трипільської культури, вік якої налічує п'ять тисяч років.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.