Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

аеропорт Львів

Вівторок, 30 липня 2019, 12:16

SkyUp дозволили літати зі Львова до Тель-Авіва

аеропорт Львів

Державіаслужба дозволила авіакомпанії SkyUp з жовтня запустити рейс Львів –Тель-Авів.

Про це повідомляє Державна авіаційна служба України.

Державіаслужба схвалила заявки авіакомпанії SkyUp на рейси Львів – Тель-Авів та Запоріжжя – Тель-Авів.

Згідно з рішенням, SkyUp може здійснювати рейси зі Львова та Запоріжжя до Тель-Авіва і назад на регулярній основі (тричі на тиждень) з 1 жовтня 2019 року.

Зазначимо, за дозволом на виконання польотів за маршрутом Львів – Тель-Авів авіакомпанія звернулась до Державіаслужби 22 липня. А поки що рейси Львів – Тель-Авів виконує найбільший український авіаперевізник МАУ двічі на тиждень: кожного вівторка та у суботу.

Також SkyUp вперше в Україні з'єднає прямими рейсами Харків та Львів. Ці рейси стартують 17 жовтня та будуть виконуватися двічі на тиждень – у четвер та неділю. Вартість квитка – від 639 гривень в один кінець без багажу.

Крім цього, авіакомпанія розширює польотну програму з Києва до Львова: з 17 по 26 жовтня – у четверг та неділю, з 27 жовтня по 28 березня 2020 року – у понеділок, вівторок, п’ятницю, неділю. Вартість – від 498 грн в один кінець без багажу.

Нагадаємо, у червні цього року суд призупинив дію ліцензії українського лоукостера SkyUp, однак компанія назвала дії суду "абсурдними та неправомірними" тому продовжила польоти.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.