Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

парк у Львові

Середа, 7 серпня 2019, 17:20

У львівських парках можуть з'явитися кнопки екстреного виклику поліції

парк у Львові

Мінрегіон ініціює влаштування в парках спеціальних боксів із кнопкою екстреного виклику поліції.

Про це повідомив заступник міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Лев Парцхаладзе на своїй сторінці у Facebook.

"Це безпека і постійний зв’язок із працівниками служби у разі можливого виникнення надзвичайної ситуації. Тим паче, що у деяких нових парках це вже починають робити" – наголосив Лев Парцхаладзе.

Згідно з результатами опитування, яке міністр провів на своїй сторінці у Facebook, більше 5 тисяч українців виступили за влаштування таких кнопок, а також запропонували за можливості облаштувати бокси із кнопками системами відеоспостереження або іншого захисту від помилкових викликів поліції.

Нагадаємо, раніше Мінрегіонбуд запропонував влаштувати сучасні вбиральні у всіх парках, пляжах та інших рекреаційних зонах й встановлювати туалети на нових або реконструйованих зупинках громадського транспорту, а також –влаштувати сучасні вбиральні у всіх парках.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.