Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Святослав Вакарчук

П'ятниця, 9 серпня 2019, 11:31

Вакарчук запропонував своїх нардепів на голів комітетів у Верховній Раді

Святослав Вакарчук

Партія Голос пропонує призначити своїх депутатів керівниками кількох комітетів у новому парламенті.

Про це повідомляє прес-служба партії Голос.

"Ключовим у визначенні структури управління новим парламентом та у призначенні ефективних керівників парламентських комітетів має бути професіоналізм, а не будь-які політичні квоти. За цим принципом партія Голос може запропонувати компетентних очільників кількох важливих напрямків роботи нової Ради" – йдеться у повідомленні.

Відтак, у Голосі закликають відійти від формату політичних квот при формуванні парламенту та уряду, проте партія не назвала жодного прізвища запропонованих кандидатур.

Нагадаємо, вчора голова Верховної Ради Андрій Парубій скликав перше засідання підготовчої депутатської групи з числа новообраних народних депутатів на 9 серпня.

Додамо, в Україні проходили позачергові парламентські вибори, які ще 21 травня президент Володимир Зеленський призначив на 21 липня. До роботи залучили близько 5 000 правоохоронців Львівщини, які охороняли порядок під час голосування.

До Верховної Ради проходять 5 партій: "Слуга народу", "Опозиційна платформа – За життя", ВО "Батьківщина", "Європейська Солідарність" та партія "Голос".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.