Львів'яни вимагають почистити від сміття Алтайські озера

П'ятниця, 16 серпня 2019, 15:50

Мешканець міста зареєстрував електронну петицію, у якій вимагає почистити озера у парку на вулиці Коновальця.   

15 серпня, на порталі е-петицій Олексій Столяров зареєстрував петицію з вимогою очистити Алтайські озера у парку на вулиці Коновальця у Львові.

Зокрема, автор петиції вважає, що стан Алтайських озер є загрозливим, оскільки в водойму скидають відходи, які провокують неприємний запах води. 

"Декілька років робилися невдалі спроби і марно витрачено кошти на очищення та облаштування берегу. На сьогодні, судячи по запаху та помутнінню води, відбувається скидання відходів в одне з озер. Потрібно ліквідувати скидання відходів, провести очищення та углиблення озер, модернізація існуючої дамби для налагодження протоку води, облаштування берегової лінії" – йдеться у тексті петиції.

Зазначимо, що парк називався Алтайські озера до 1990-их років, сьогодні він має назву Піскові озера та розташований між вулицями КоновальцяРудницького і Генерала Чупринки. У парку розсташовані два озера площею1,8 га.

Наразі петиція набрала 8 голосів із 500 потрібних.
 
Нагадаємо, електронні петиції у Львові були введені з 22 лютого 2016 року. Якщо петиція набере необхідних 500 голосів на підтримку, то тоді міськрада, згідно із порядком подання та розгляду електронних петицій, має її прийняти або відхилити.

Мітки: електронна петиція, новини львова, озера у Львові, парки Львова