Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Лопушанський

Середа, 21 серпня 2019, 15:53

Лопушанський сів на шию Порошенкові

Андрій Лопушанський

Галичанин Андрій Лопушанський приєднався до фракції партії Європейська солідарність.

Про це повідомляє Українська правда.

До фракції колишнього президента Петра Порошенка Європейська солідарність приєдналися 2 самовисуванців – екс-депутат від Партії регіонів Олексій Гончаренко і екс-нардеп, член Конгресу Українських Націоналістів, Андрій Лопушанський.

Всього фракції ЄС у сесійній залі виділили 29 місць, але 2 з них просто резервні. Також запасні місця у залі отримали фракції Голос (1 місце) та Батьківщина (2 місця). Для позафракційних депутатів відведено 55 місць.

Крім того, між фракціями ЄС, Голосу та Батьківщини будуть смуги порожніх місць за рахунок місць, які передбачались для депутатів-мажоритарників, які мали б обратись на округах в окупованому Криму та на Донбасі.

Нагадаємо, що Андрій Лопушанський під час виборів до Верховної Ради у жовтні 2014 року переміг в окрузі №125, а на момент обрання нардепом був безробітним. У 2011 році Лопушанський був першим заступником голови правління Національної акціонерної компанії "Нафтогаз України" і заробив більше 4 млн грн.

У 2017 році Лопушанський задекларував готівку, колекцію ікон, Біблію, 4 швейцарські годинники та компанію на Кіпрі.

У 2019 році на парламентських виборах на 125 виборчому окрузі за Андрія Лопушанського (який йшов за підтримки Європейської Солідарності) на цьому ж окрузі проголосували 21,95%, тобто 12 173 мешканців області.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.