Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Марта Романяк

Вівторок, 27 серпня 2019, 14:59

Москаленко шукає нового адміна для багів та фіч Садового

Марта Романяк

Львівська міськрада шукає керівника для управління ІТ, яке до цього очолювала Марта Романяк.

Про це повідомив заступник міського голови з питань розвитку Андрій Москаленко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Львівська міська рада оголосила конкурс на заміщення вакантної посади начальника управління інформаційних технологій департаменту розвитку Львівської міської ради, яке донедавна очолювала Марта Романяк.

Основними вимогами до претендентів є: стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування та державній службі на керівних посадах не менше 3 років або стаж роботи за фахом на керівних посадах в інших сферах управління не менше 4 років; післядипломна освіта у галузі знань "Державне управління".

Документи від претендентів на посаду прийматимуть до 13 вересня.

Зазначимо, Марта Романяк очолила управління інформаційних технологій департаменту розвитку Львівської міської ради в липні 2017 року. До цього вона працювала у Lviv IT Cluster та ІТ компаніях Nravo та Nravo kids.

Романяк балотувалася до парламенту у липні цього року від партії Голос Святослава Вакарчука у 116 виборчому окрузі, однак її обійшов та став нардепом кандидат від партії "Європейська Солідарність" Микола Княжицький.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.