Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Святослав Вакарчук

Вівторок, 18 червня 2019, 18:55

Вакарчук зрікся партійної символіки на концерті ОЕ у Львові

Святослав Вакарчук

Святослав Вакарчук представив кандидатів своєї партії на мажоритарні округи у Львові. 

Сьогодні під час прес-брифінгу у Львові лідер партії Голос, музикант та засновник українського гурту Океан Ельзи Святослав Вакарчук представив свою команду на Львівщині та розповів що не буде проводити політичну агітацію під час кнцертів гурту.

Святослав Вакарчук представив свою львівську команду Голосу, відтак назвав кандидатів своєї партії на мажоритарні округи у Львові. 

Галина Васильченко (займалася залученням інвестицій у Львівській міській раді) – 118 округ (частина Личаківського та Шевченківського районів, Пуцстомитівський район)

Наталя Піпа (ініціаторка першої у Львові Зеленої стежки і збереження Сихівського лісу) – 115 округ (Сихів, частина Личаківського району і Винники)

Яруслав Рущишин (один із засновників "Дзиґи") – 117 округ (Галицький, Франківський та частина Шевченківського району).

Марта Романяк (керівник ІТ-управління у Львівській міській раді) – 116 округ (Шевченківський та Залізничний райони, Брюховичі, Рудно).

Віталій Андрейко (голова бюджетної комісії Яворівської районної ради) – 122 округ (Жовква, Рава-Руська, Дубляни, Яворів, Новояворівськ)

Тарач Чолій (депутат Львівської міської ради від Української Галицької Партії) – 123 округ (Перемишляни, Золочів, Миколаїв, Новий Розділ, Глиняни, Бібрка, Поморяни, Розвадів, Куровичі)

Олег Шиба ( співзасновник та президент Першог7о добровольчого мобільного шпиталю ім. Миколи Пирогова) – 119 округ (Радехівський, Бродівський, Буський і Кам'янка-Бузький райони).

Володимир Гаврон (співзасновник ГО "народний Легіон") – 126 округ ( Жидачівський та Стрийський райони, Жидачів, Ходорів, Моршин, Стрий)

Валентина Ведровська (засновниця та голова Правління благодійного фонду) – 124 округ (Червоноград , Сокальський район, частина Кам'янко-Бузького району)

Тарас Елейко (співзасновник ГО "Люди країни") – 120 округ (Городоцький, Мостиський райони, частина Самбірського району)

Дмитро Огньов (засновник фермерського господарства "Меринос-Захід") – 121 округ (міста Борислав, Дрогобич, Трускавець, Дрогобицький район).

Зазначимо, у рамках всеукраїнського "Туру змін" сьогодні у Львові має відбутися безкоштовний концерт гурту Океан Ельзи. Однак лідер партії заявив, що концерт не є політичною агітацією його новоствореної партії Голос.

"Якщо я побачу, що під час виступу Океан Ельзи десь з'явиться символіка "Голосу", то я сам зупиню виступ, бо це буде нечесно перед виборцями. І жодних графічних зображень під час виходу Океан Ельзи не буде. Це є принципова позиція нашого гурту" – заявив Святослав Вакарчук.

Він запевнив, що безпосередньо під час концерту не буде жодної політичної агітації. Водночас він додав, що перед початком концерту члени партії "Голос" можуть виступити перед львів‘янами, оскільки у цьому він "не бачить жодної проблеми".

Також Святослав Вакарчук заявив, що не має довіри до людей, що довго були при владі і не планує з ними об'єднюватися.

Нагадаємо, сьогогдні через концерт Святослава Вакарчука сьогодні у місті перекриють проспект Свободи. Згодом Святослав Вакарчук вибачився перед львів'янами за незручності, які виникли через перекриття руху на проспекті Свободи для проведення концерту.

Раніше Святослав Вакарчук заявив про створення політичної партії Голос й що у список партії не потрапить жоден народний депутат останнього скликання, а також він планує балотуватися у Верховну Раду на парламентських виборах. За кілька годин у його політичну партію зареєструвалося більше 2 000 учасників, а 50 волонтерів він включив до партійного списку Голосу на парламентські вибори.

Також лідер Голосу заявив, що його партія не фінансується за кошт олігархів й не буде об'єднуватися з іншими політичними партіями, а одним із завдань його партії у разі перемоги буде скасування мажоритарної системи.

Партія Голос оприлюднила списки партії для участі у дострокових парламентських виборах, а нещодавно відкликала двох мажоритарників у Луцьку та Києві через невідповідність критеріям: зв'язки із Опозиційним блоком і Віктором Медведчуком.

Крім того, партія Голос представила перших трьох донорів, які зробили внески на її розвиток та фінансування.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.