Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Святослав Вакарчук

Вівторок, 18 червня 2019, 17:12

Голос Вакарчука не планує об'єднюватися із іншими партіями

Святослав Вакарчук

Святослав Вакарчук заявив, що не має довіри до людей, що довго були при владі і не планує з ними об'єднюватися.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Сьогодні до Львова приїхав соліст гурту Океан Ельзи, лідер політичної партії "Голос" Святослав Вакарчук у рамках всеукраїнського "Туру змін".

Він заявив, що партія "Голос" виступає за те, щоб в українській політиці стало якомога більше нових людей й не довіряє старим політикам.

"Я дуже сумніваюся, що ті політики, які правили нами 28 років, ті хто є зараз при владі, ті, хто були раніше, я сумніваюся, що вони готові привнести в Верховну Раду політику нової якості... Мене дуже непокоїть, що ті, хто були при владі всі ці роки, тепер перефарбовуються або створюють ребрендінги і кажуть, що прозріли" – наголосив Святослав Вакарчук.

Раніше Святослав Вакарчук заявив про створення політичної партії Голос й що у список партії не потрапить жоден народний депутат останнього скликання, а також він планує балотуватися у Верховну Раду на парламентських виборах. За кілька годин у його політичну партію зареєструвалося більше 2 000 учасників, а 50 волонтерів він включив до партійного списку Голосу на парламентські вибори.

Також лідер Голосу заявив, що його партія не фінансується за кошт олігархів й не буде об'єднуватися з іншими політичними партіями, а одним із завдань його партії у разі перемоги буде скасування мажоритарної системи.

Партія Голос оприлюднила списки партії для участі у дострокових парламентських виборах, а нещодавно відкликала двох мажоритарників у Луцьку та Києві через невідповідність критеріям: зв'язки із Опозиційним блоком і Віктором Медведчуком.

Крім того, партія Голос представила перших трьох донорів, які зробили внески на її розвиток та фінансування.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.