Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Святослав Вакарчук

Вівторок, 18 червня 2019, 16:31

Вакарчук сумує через перекриття руху у Львові

Святослав Вакарчук

Святослав Вакарчук вибачився перед львів'янами за незручності, які виникли через перекриття руху на проспекті Свободи для проведення концерту.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Сьогодні до Львова приїхав соліст гурту Океан Ельзи, лідер політичної партії "Голос" Святослав Вакарчук у рамках всеукраїнського "Туру змін". Через його концерт у місті перекриють проспект Свободи.

"Що стосується перекриття вулиць, ми дуже сумуємо з цього приводу, розуміючи, що будь-який масовий захід у центрі міста створює незручності для тих чи інших людей, але ми стараємося зробити так, щоби цих незручностей було менше" – наголосив Святослав Вакарчук.

Він зауважив, що інколи львів'янам потрібно відпочити від робочого дня і ті емоції, які дасть їм концерт, мають перекрити всі незручності, а також вибачився за це.

Раніше Святослав Вакарчук заявив про створення політичної партії Голос й що у список партії не потрапить жоден народний депутат останнього скликання, а також він планує балотуватися у Верховну Раду на парламентських виборах. За кілька годин у його політичну партію зареєструвалося більше 2 000 учасників, а 50 волонтерів він включив до партійного списку Голосу на парламентські вибори.

Також лідер Голосу заявив, що його партія не фінансується за кошт олігархів й не буде об'єднуватися з іншими політичними партіями, а одним із завдань його партії у разі перемоги буде скасування мажоритарної системи.

Партія Голос оприлюднила списки партії для участі у дострокових парламентських виборах, а нещодавно відкликала двох мажоритарників у Луцьку та Києві через невідповідність критеріям: зв'язки із Опозиційним блоком і Віктором Медведчуком.

Крім того, партія Голос представила перших трьох донорів, які зробили внески на її розвиток та фінансування.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.