Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Укрпошта

Середа, 28 серпня 2019, 14:16

Відділення Укрпошти на Львівщині обладнали терміналами для зняття готівки

Укрпошта

Укрпошта обладнала 315 відділень області терміналами, у яких можна зняти готівку без комісії.

Про це повідомила прес-служба Укрпошти.

Укрпошта обладнала 315 відділень зв’язку Львівщини новими терміналами, де окрім сплати комунальних платежів, переказів, виплат пенсій, мешканці області зможуть зняти готівку.

"Вже не перший рік триває процес скорочення банківської мережі. Одна з таких проблем – зняття готівки: коли картка на руках є, а можливості отримати кошти – немає. Для розв’язання подібних ситуацій, особливо актуальних для мешканців сільських населених пунктів, компанія запустила послугу зняття готівки через термінали Укрпошти", – зауважив генеральний директор АТ "Укрпошта" Ігор Смілянський.

За його словами, Львівщина стала першим регіоном, де запровадили таку послугу, а для зняття доступні суми від 50 грн до 10 тис грн.

Перелік поштових відділень, де можна зняти готівку – за посиланням.

Нагадаємо, з 14 травня у ВПЗ Львівщини запровадили пересилання міжнародних поштових відділень до США з аеропорту Львова та транзитом через Туреччину.

Додамо, в лютому цього року, у Львові в честь лауреата Нобелівської премії миру погасили маркований конверт, а з 1 січня "Укрпошта" підвищила на 10-20% тарифи вартість доставки листів і посилок.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.