Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олег Синютка

Четвер, 29 серпня 2019, 14:43

Синютка надсилатиме Садовому селфі з парламенту

Олег Синютка

Сьогодні екс-керівник Львівської ОДА Олег Синютка склав присягу народного депутата України.

Про це повідомив народний депутат Олег Синютка на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні, 29 серпня, відбулося перше засідання Верховної Ради 9-го скликання, на якій новообрані нардепи склали присягу.

"Прийняв присягу депутата Верховна Рада України, однак, в контексті загальноукраїнської проблематики, пріоритетом для мене залишається розвиток Львова та Львівщини" – наголосив Олег Синютка.

Він попросив львів'ян та мешканців області розраховувати на нього у вирішенні проблем, а також підказувати та повідомляти про питання, які потребують законодавчого врегулювання.

"Особливо звертаюсь до наших АТОвців, захисників: якщо щось залежить від мене – я до Ваших послуг" – додав Олег Синютка.

Нагадаємо, Олег Синютка пройшов до парлементу у складі партії Європейська солідарність. Він був під 8 номером у списку. 11 червняпрезидент Володимир Зеленський звільнив його з посади голови Львівської ОДА.

Синютка очолив Львівську ОДА 26 грудня 2014 року. Також він очолював список кандидатів у депутати на місцевих виборах 2015 року до Львівської облради від Блоку Петра Порошенка. У грудні 2015 року він відмовився від депутатського мандату на користь посади голови Львівської ОДА.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.