Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Дмитро Разумков

Четвер, 29 серпня 2019, 16:19

Язик Разумкова стане спікером нового парламенту

Дмитро Разумков

Головою Верховної Ради обрали керівника партії Слуга народу Дмитра Разумкова.

Сьогодні, 29 серпня, відбулося перше засідання Верховної Ради 9-го скликання, на якому навообрані депутати призначили головою Верховної Ради керівника партії Слуга народу Дмитра Разумкова. "За" проголосували 382 народні депутати.

Як відзначив Разумков під час свого виступу, нова Верховна Рада має здійснити три основні реформи.

"Перший напрямок – реформа інститутів влади, і передусім, Верховної Ради України. Другий напрямок – це очищення влади від корупційних практик, надмірних бюрократій і зарегульованості. Третій напрямок – це запуск механізмів стрімкого економічного зростання" – пояснив Дмитро Разумков.

Іншим важливим рішенням Разумков назвав ухвалення закону про імпічмент, а також вважає за необхідне повернути відповідальність за незаконне збагачення.

Зазначимо, сьогодні у Верховній Раді створили депутатську групу За майбутнє, яку очолили Тарас Батенко та Віктор Бондар.

Додамо, у червні Варіанти побували у Києві на з'їзді партії Слуга народу, на якому презентували програму партії та першу двадцятку сптску на вибори до парламенту, що відбулися 21 липня.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.