Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

львівські маршрутки

П'ятниця, 30 серпня 2019, 14:05

Нічний маршрут № 2Н продовжили до аеропорту Львова

львівські маршрутки

Львівська міськрада змінила маршрут нічного маршруту № 2Н, який курсуватиме до аеропорту.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів. 

Сьогодні, 30 серпня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив рішення внести зміни до нічного маршруту № 2Н.

"З метою покращання якості пасажирських перевезень виконавчий комітет вирішив внести зміни до маршруту автобуса №2Н" – йдеться у матеріалах.

Оновлений маршрут руху автобуса № 2Н:

пл. Різні – пр. В. Чорновола – вул. Городоцька – вул. Чернівецька (залізничний вокзал) – вул. Городоцька – вул. Народна – вул. Любінська – вул. І. Виговського – вул. Є. Патона – вул. Ряшівська – вул. Городоцька (АС "Західна") – вул. Ряшівська – вул. Є. Патона – вул. Любінська (аеропорт) — вул. Любінська – вул. Окружна – вул. Городоцька – вул. Чернівецька (залізничний вокзал) – вул. Городоцька – вул. Торгова – пл. Різні.

Нагадаємо, з квітня цього року вартість проїзду у нічних автобусах підняли до 14 гривень.

Додамо, з 1 липня 2015 року у Львові запровадили нічні маршрути. Вартість проїзду складала 8 грн за одну поїздку, а посвідчення на безоплатний проїзд пільговим категорія пасажирів у нічному транспорті не діють.

Найпопулярнішим маршрутом у місті є №4Н, що сполучає залізничний вокзал із мікрорайоном Сихів. Щоденно автобуси обслуговували в середньому 300-350 пасажирів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.