Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівелектротранс

Понеділок, 2 вересня 2019, 10:55

Львів'яни вимагають продовжити графік руху трамваю №8

Львівелектротранс

У місті зареєстрували петицію з проханням продовжити робочий графік для трамваю, що курсує на Сихів до 23:30 години.  

2 вересня, на порталі е-петицій Андрій Метейчук зареєстрував петицію з вимогою продовжити робочий графік для трамваю №8.

За словами автора петиції багато людей працює в межах центру до 23:00 години, а останній трамвай №8 на Сихів, переважно виїжджає з кінцевої в 23:15 годині, а цього часу недостатньо для того, щоб всі змогли добратися до зупинки.

"Навіть в такій годині вагони бувають достатньо заповленні, особливо після різноманітних концертів. Я пропоную щоб ще один додатковий трамвай вирушав в 23:30 у напрямку Сихова, замість того щоб їхати в депо" – йдеться у тексті петиції.

Наразі петиція набрала 0 голосів із 500 потрібних.

Нагадаємо, електронні петиції у Львові були ввели з 22 лютого 2016 року. Якщо петиція набере необхідних 500 голосів на підтримку, то тоді міськрада, згідно із порядком подання та розгляду електронних петицій, має її прийняти або відхилити.

Додамо, трамвайний маршрут №8 запустили торік 17 листопада. Для нього було у конерну "Львівелектронтранс" закуплено нові вагони.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.