Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

висадка дерев у Львові

Вівторок, 3 вересня 2019, 16:31

У Львові висаджуватимуть і поливатимуть дерева за новими нормами

висадка дерев у Львові

Мінрегіон ініціює зміни до норми висадки і поливу дерев у всіх містах України.

Про це повідомив заступник міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Лев Парцхаладзе на своїй сторінці у Facebook.

Міністерство планує змінити низку вимог щодо висадки, догляду та поливу дерев уздовж вулиць, на алеях та площах українських міст. Зокрема:

- висаджувати лише великомірні дерева з правильно сформованою кроною;

- передбачати професійні системи посадки дерев у міських умовах, які сприяють більш ефективному їх поливу, а також спеціальні панелі, що не дозволяють кореням "підривати" покриття над ними.

"Справа не в кліматі та глобальному потеплінні, а в тому, що дерева зовсім неправильно висаджуються та поливаються. Підсумок – купа коштів, викинутих на вітер, адже в таких умовах навіть найвитриваліша рослина довго не протягне. Ми взяли за основу європейський та інший закордонний досвід і є декілька дієвих і дійсно крутих ідей, які б можна було реалізувати в Україні" – наголосив Лев Парцхаладзе.

Нагадаємо, раніше Мінрегіонбуд запропонував влаштувати сучасні вбиральні у всіх парках, пляжах та інших рекреаційних зонах, облаштувати тут спеціальні бокси із кнопкою екстреного виклику поліції, а також – влаштувати сучасні вбиральні у всіх парках.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.