Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Володимир Цабак

city-adm.lviv.ua

Середа, 4 вересня 2019, 11:14

Цабак розведе в області капітальне будівництво

Володимир Цабак

Володимир Цабак подав документи на посаду начальника управління капітального будівництва Львівської ОДА.

Про це стало відомо з його декларації про доходи за 2018 рік як кандидата на посаду.

Володимир Цабак подав свою кандидатуру на посаду начальника управління капітального будівництва Львівської обласної державної адміністрації. Зокрема, він публікував вчора, 3 вересня, на сайті НАЗК свою декларацію як кандидата на цю посаду, що є однією із вимог для прийняття на державну службу та в органах місцевого самоврядування.

У декларації Цабак зазначив, що минулоріч увесь його дохід склав 452 286 грн зарплати, отриманої за роботу в Інспекції державного архітектурно-будівельного контролю у м. Львові, він володіє автівкою Mercedes-Benz 312-D 1997 року випуску та зберігає 15 000 доларів готівки.

Зазначимо, з липня Цабак очолив департамент містобудування Львівської міської ради замість Сергія Коровайника, який з того часу керує управлінням земельних ресурсів.

Володимир Цабак з 2016 року очолює Інспекцію державного архітектурно-будівельного контролю у м. Львові. З квітня 2003 року до липня 2016 року він працював у Головному управлінні юстиції у Львівській області.

Додамо, нещодавно Іван Собко та Тарас Грень подали документи на посаду заступників голови Львівської ОДА. Також наприкінці серпня Мальський призначив своїм першим заступником Василя Лозинського, який раніше працював в ЛОДА.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.