Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

заклади громадського харчування

Четвер, 5 вересня 2019, 11:12

Ресторани і кафе Львова перевірять на рівень шуму

заклади громадського харчування

У місті стартує моніторинг закладів громадського харчування щодо дотримання режиму тиші.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Вчора міський голова Львова Андрій Садовий дав доручення ЛКП "Муніципальна варта" разом з патрульною поліцією Львова перевірити заклади громадського харчування міста щодо дотримання режиму тиші.

Як пояснили у міськраді, причиною перевірки стали часті скарги мешканців на порушення режиму тиші в нічний час. Зокрема, це вул. Кривої Липи, де є 26 закладів громадського харчування, вул. Лесі Українки, вул. Вірменська, вул. Староєврейська. 

"Пропоную запросити на розмову керівників відповідних закладів громадського харчування, щоб вони дали зобов’язання бути законослухняними, дотримуватись тих норм, які діють в державі, щодо обмеження використання звуку", – запропонував Андрій Садовий.

Відтак, міський голова Львова доручив «Муніципальній варті» із залученням патрульної поліції щодня проводити

Моніторинг цих закладів у тестовому режимі триватиме до 15 вересня, а у разі виявлення порушень муніципали складатимуть протоколи.

Нагадаємо, вчора Львівська міськрада не рекомендувала туристам й львів'янам відвідувати "Королівську пивоварню", 36 По, "Кабінет". Також мерія звернеться до поліції щодо несплати податків цими ресторанами.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.