Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Григорій Козловський

Четвер, 5 вересня 2019, 10:27

Садовий проситиме Віконського розібратися із ресторанами Козловського

Григорій Козловський

Львівська міськрада звернеться до поліції щодо несплати податків трьома ресторанами, які належать бізнесменові Григорію Козловському.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Вчора, на паратній наразі міський голова Львова Андрій Садовий дав доручення скерувати листи у відповідні інстанції щодо інформації про несплату ПДФО до бюджету міста трома закладами громадського харчування: ресторанами "Королівською пивоварнею" і 36 По, а також кав'ярнею "Кабінет".

"Якщо такі факти справді підтверджуються, нам треба скерувати звернення у всі органи, які мають контролювати відповідний процес. Треба провести моніторинг по усіх закладах, бо такі речі – це неповага до громади. Якщо ти живеш у Львові, ти повинен сплачувати податки, інакше ти не можеш називати себе громадянином міста", – заявив Андрій Садовий.

Нагадаємо, вчора Львівська міськрада не рекомендувала туристам й львів'янам відвідувати "Королівську пивоварню", 36 По, "Кабінет".

Зазначимо, власником пивного ресторану "Королівська пивоварня", ресторану 36 По у 5-поверховій колишній польській "кам'яниці Гєлязиновській" та кав'ярні "Кабінет" є приватний підприємець та депутат Львівської міської ради Григорій Козловський, який на виборах 2015 року пройшов у міськраду у складі Блоку Петра Порошенка.

Він також володіє "Гранд Готелем" (проспект Свободи), є власником готельно-ресторанного комплексу "Святослав", співласником будівельної компанії Avalon, яка зведе у Львові першу 25-поверхівку, а також планує відкрити у Львові новий медичний центр на вулиці Раппопорта. 

У 2018 році Козловський задекларував 48 млн грн доходу, 25 млн грн готівки, нову іномарку та будинок у Львові.

Додамо, новим начальником Головного управління Національної поліції у Львівській області призначили Василя Віконського.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.