Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Григорій Козловський

Вівторок, 3 вересня 2019, 14:02

Садовий піарить ресторани Козловського заради приватного танцю з акулою

Григорій Козловський

Львівська міськрада не рекомендує відвідувати три ресторани, які належать бізнесменові Григорію Козловському.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Львівська міськрада не рекомендує мешканцям та туристам відвідувати "Королівську пивоварню", 36 По, "Кабінет", які перестали сплачувати ПДФО до бюджету міста.

"У місті Львові є ряд закладів, які сплачують в бюджет нуль гривень ПДФО, при тому використовують всю міську інфраструктуру та послуги. Ми не рекомендуємо мешканцям та гостям міста відвідувати ці заклади громадського харчування, оскільки власники таких закладів вчиняють не чесно щодо до інших підприємців та мешканців Львова" – йдеться у повідомленні Львівської міської ради.

Зазначимо, власником пивного ресторану "Королівська пивоварня", ресторану 36 По у 5-поверховій колишній польській "кам'яниці Гєлязиновській" та кав'ярні "Кабінет" є приватний підприємець та депутат Львівської міської ради Григорій Козловський, який на виборах 2015 року пройшов у міськраду у складі Блоку Петра Порошенка.

Він також володіє "Гранд Готелем" (проспект Свободи), є власником готельно-ресторанного комплексу "Святослав", співласником будівельної компанії Avalon, яка зведе у Львові першу 25-поверхівку, а також планує відкрити у Львові новий медичний центр на вулиці Раппопорта. 

У 2018 році Козловський задекларував 48 млн грн доходу, 25 млн грн готівки, нову іномарку та будинок у Львові.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.