Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вул. Генерала Чупринки, 130

city-adm.lviv.ua

П'ятниця, 6 вересня 2019, 12:22

Для працівників Електрону у Львові збудують житловий комплекс в історичній частині міста

вул. Генерала Чупринки, 130

5-поверховий будинок для викладацького складу та наукових співробітників "Електрону" зведуть навпроти головного корпусу лісотехнічного університету.

Сьогодні, 6 вересня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови на реконструкцію ДП ПАТ "Концерн-Електрон" - "Навчальний науково-виробничий комплекс "Електрон" з надбудовою існуючих будівель під багатоквартирний житловий будинок для викладацького складу та наукових співробітників.

Збудують приміщення для викладачів на вул. Генерала Т. Чупринки, 130 на земальній ділянці площею 1,2133 га, яка перебуває у комунальній власності й призначена для  будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови. 

Новобудова матиме 24,5 метрів, що становитиме 5 поверхів, а максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки становить 34%. Крім цього житловий комплекс зведуть в історичному ареалі міста навпроти головного корпусу Національного лісотехнічного університет України.

Зараз за цією адресою знаходиться спортивний комплекс "Електрон" а також Навчальний науково-виробничий комплекс. Існуючі будівлі добудують та облаштують під багатоквартирний житловий будинок.

Функціональне призначення земельної ділянки – зона Г-3 – навчальні заклади, допустимий вид забудови – житлові будинки для викладацького складу і наукових співробітників (на умовах оренди) відповідно до зонінгу Франківського району.

Нагадаємо, цього року ПАТ "Концерн-Електрон" і львівське підриємство ТзОВ "Спільне українсько-німецьке підприємство "Електронтранс" (Україна)  виготовить на замовлення міста 50 нових низькопідлогових тролейбусів. 

Додамо, у листопаді минулого року завод "Електрон" виграв тендер на постачання транспорту за кошти Європейського банку реконструкції та розвитку.

Зазначимо, раніше виконком Львівської міськради двічі підряд виключав це питання з порядку денного без вагомих причин.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.