Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Юрій Квятківський

П'ятниця, 6 вересня 2019, 17:09

Квятківський більше не очолюватиме прокуратуру Львівщини

Юрій Квятківський

Руслан Рябошапка звільнив прокурора Львівської області Юрія Квятківського.

Про це повідомила прес-служба Генеральної прокуратури України.

Сьогодні Генеральний прокурор Руслан Рябошапка підписав накази про звільнення з посад прокурорів восьми областей, у цей перелік входить й Львівщина.

"На підставі статтей 9 і 41 Закону України "Про прокуратуру" Генеральний прокурор Руслан Рябошапка 6 вересня 2019 року звільнив з посад прокурорів Волинської, Івано-Франківської, Кіровоградської, Луганської, Львівської, Рівненської, Сумської та Тернопільської областей" – йдеться у повідомленні.

Львівську прокуратуру у червні 2016 року очолив Юрій Квятківський. До цього він був головним прокурором Луганської області. Минулоріч він задекларував 839 тис грн готівки і нову автівку вартістю більше 500 тис грн.

Нагадаємо, 30 серпня Верховна Рада звільнила Юрія Луценка з посади Генерального прокурора України та призначила на його місце Руслана Рябошапку. "За" проголосували 312 народних депутатів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.