Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Валерія Коломієць

Фб коломієць

Четвер, 12 вересня 2019, 11:45

Львівська адвокатка стала заступницею міністра юстиції

Валерія Коломієць

Валерію Коломієць призначили заступницею міністра юстиції України.

Про це повідомила прес-служба Кабінету міністрів України.

Вчора, 11 вересня, на своєму засіданні уряд призначив Валерію Коломієць заступницею міністра юстиції України. 

Валерія Коломієць на парламентських виборах 2019 року балотувалась до Верховної Ради за списком партії "Рух нових сил Михайла Саакашвілі". Вона є адвокаткою, партнером АО "Бачинський, Коломієць та партнери", керівник адвокатського бюро Валерії Коломієць, викладач магістерської програми з прав людини Українського католицького Університету (предмет: "Захист прав людини у кримінальному процесі").

У своїй декларації про доходи за 2018 рік Коломієць вказала лише 22 635 грн доходу ,квартиру у Львові та 257 тис грн і 7 тисяч доларів готівкою.

Коломієць – 32 роки, вона родом зі Львова, вивчала правознавство у ЛНУ імені Івана Франка. З 2012 року має адвокатське свідоцтво.

Що було раніше: "Рух нових сил Михайла Саакашвілі" у 2019 році брав участь у парламентських виборах, але не зміг вибороти жодного мандату, набравши менше одного відсотка підтримки.

Нагадаємо, вчора екс-директорку департаменту освіти Львівської ОДА Любомиру Мандрій призначили заступницею міністра освіти і науки України та звільнили Павла Хобзея з посади першого заступника міністра освіти і науки України.

Додамо, 30 серпня Верховна Рада обрала прем'єр-міністра та затвердила новий склад уряду. Міністром освіти обрали Дениса Малюськи.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.