Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Дрогобич

Понеділок, 16 вересня 2019, 16:03

Комунальне підприємство Дрогобича звинуватили в ігноруванні приписів екоінспекції

Дрогобич

Дрогобицький "Комбінат міського господарства" відмовляється подавати екоінспекції свої декларації про відходи.

Про це повідомила прес-служба Державної екологічної інспекції у Львівській області.

Екологи провели позапланову перевірку КП "Комбінат міського господарства", що займається вивезенням сміття з міста, у Дрогобичі щодо стану виконання виданих приписів, зокрема про подання підприємством декларації про відходи та з'ясували, що "Комбінат міського господарства" не виконує припису Держекоінспекції.

Відтак, відповідальну посадову особу підприємства притягнули до адміністративної відповідальності згідно ст. 188-5 Кодексу України та видали повторний припис на усунення правопорушень.

Нагадаємо, у лютому цього року директор КП "Комбінат міського господарства" Дрогобицької міськради Андрій Янів звільнився з посади. Цьому підприємству належить сміттєзвалище у Брониці, куди комунальне підприємство раніше вивозило сміття з міста, проте ще з лютого 2018 року жителі села Брониця перекрили дорогу до сміттєзвалища, яке мали рекультивувати ще у 2008 році.

Додамо, ще у березні цього року інспектори виявили, що підприємство незаконно скидає сміття на території автотранспортної дільниці на вул. П. Орлика, 15.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.