Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ірина Подоляк

Середа, 18 вересня 2019, 13:35

Золочівська акторка Подоляк претендує на лаври заступниці міністра культури

Ірина Подоляк

Екс-нардепка Ірина Подоляк претендує на посаду заступниці міністра культури, молоді та спорту України.

Сьогодні на сайті НАЗК опублікували декларацію про доходи за 2018 рік Ірини Подоляк, як кандидатки на посаду заступниці міністра культури, молоді та спорту України.

Зазначимо, Ірина Подоляк був народним депутатом Верховної Ради 8 скликання. Вона перемогла на позачергових перлементських виборах 2014 року у 116 виборчому окрузі (Шевченківський та Залізничний райони Львова) від партії "Об'єднання "Самопоміч".

До цього Подоляк очолювала управління культури Львівської міськради. У 2018 році вона задекларувала 1,3 млн грн доходу та 533 тис грн готівки.

Додамо, 30 серпня Верховна Рада обрала прем'єр-міністра та затвердила новий склад уряду. Міністром культури, молоді та спорту обрали Володимира Бородянського, позаштатного радника президента, колишнього директора холдингу StarLightMedia, екс-гендиректора телеканалу СТБ, уроджеця Нового Роздолу Львівської області.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.