Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівелектротранс

Середа, 18 вересня 2019, 16:05

На маршруті 8 трамваю хочуть забрати ранкові кари

Львівелектротранс

Львів'яни пропонують заборонити проїзд авто у години пік на маршруті трамвая №8 від Академії Мистецтв до центру міста.

4 вересня, на порталі е-петицій Євгенія Петрова зареєстрував петицію з вимогою заборонити рух авто у години пік на ділянці маршруту 8 трамваю Академія Мистецтв-Соборна Площа в години 8:00-10:00 і 17:00-19:00.

За словами авторки петиції через затори, які починаються від Академії Мистецтв, пасажирам трамваю №8, який курсує з Сихова до площі Соборної, доводиться годинами добиратися на роботу в центр міста.

"Кожного дня тисячі людей витрачають годину або дві свого життя у пробках, які починаються між Академією Мистецтв і аж до Соборної Площі. Пропонуємо заборонити їздити автомобілям у 8:00-10:00 і 17:00-19:00 на ділянці Академія Мистецтв-Соборна Площа. Таким чином, реально зробити пріорітет громадського транспорту на цих ділянках" – йдеться у тексті петиції.

Наразі петиція набрала 54 голоси із 500 потрібних.

Нагадаємо, що електронні петиції у Львові були ввели з 22 лютого 2016 року. Якщо петиція набере необхідних 500 голосів на підтримку, то тоді міськрада, згідно із порядком подання та розгляду електронних петицій, має її прийняти або відхилити.
 
Додамо, раніше львів'яни зареєстрували елеткронну петицію з вимогою 
продовжити графік руху трамваю №8.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.