Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Григорій Козловський

Четвер, 19 вересня 2019, 13:12

Козловський спокушає Садового паркінгом перед Оперним

Григорій Козловський

Козловський запропонував Андрію Садовому облаштувати паркінг на площі перед Оперним театром.

Про це повідомив сьогодні на сесії Львівської міської ради під час обговорення питання проекту денного про паркування у місті депутат Григорій Козловський від Блоку Петра Порошенка.

За словами міського голови Львова Андрія Садового, з кожним днем у місті стає все більше машин і якби мерія не ввела систему пропусків на Площу Ринок, то сьогодні був би безлад в центрі міста.

Натомість Григорій Козловський припустив, що якщо можна зрізати 10 каштанів на проспекті Свободи, то на їхньому місці зробити парковку.

"Не бійтеся робити парковку на площі перед Оперним театром, там 15 тисяч квадратних метрів, а вас турбує 10 каштанів, які комусь на голову впадуть. Ми спілкувалися з депутатським корпусом, Андрій Іванович, не бійтеся, зберіть всі готелі, "Гранд готель" тощо. Я готовий викупити наперід, увійти в дольову участь, і купити 30 парковок, а то й 50. І так зробить кожен готель" – наголосив Козловський.

За його словами, 10 каштанів це не те, що має зупитити глобальну проблему з паркуванням.

Нагадаємо, у Львові зареєстрували електронну петицію з проханням ліквідувати парковки та літні майданчики на проспекті Свободи, які перешкоджають руху пішоходів. А петиція щодо ліквідації парковки біля Гранд Готелю за три тижні набрала більше 500 голосів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.