Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

проспект Свободи

Понеділок, 16 вересня 2019, 13:51

Львів'яни просять повернути пішоходам тротуар на проспекті Свободи

проспект Свободи

У Львові зареєстрували електронну петицію з проханням ліквідувати парковки та літні майданчики на проспекті Свободи, які перешкоджають руху пішоходів.

Вчора, 11 вересня, на порталі е-петицій Володимир Пелих зареєстрував петицію з вимогою повернути пішоходам тротуар біля будинків з непарними номерами на проспекті Свободи.

Автор пояснює, що лтні майданчики біля закладів харчування, зменшення ширини тротуару біля готелів задля парковок, паркування автомобілів поперек тротуару перед міжбудинковими проїздами створюють незручності для пішоходів та зменшують естетичну привабливість проспекту Свободи.

"Необхідно ліквідувати парковки біля Гранд готелю та готелю Опера, літні майданчики від вулиці Коперніка до вулиці Городоцької, стоянки автомобілів поперек тротуару перед міжбудинковими проїздами, особливо – між будинками 23 та 25" – йдеться у тексті петиції. 

Наразі петиція набрала 35 голосів, а до кінця збору підписів залишилось ще 55 днів.

Зазначимо, у вересні львів'яни зареєстрували електронну петицію з вимогою ліквідувати автобусну зупинку біля ТЦ "Магнус", а у липні – забрати парковку біля готелю "Львів", а на її місці облаштувати пішохідну зону.  

Нагадаємо, електронні петиції у Львові були введені з 22 лютого 2016 року. Якщо петиція набере необхідних 500 голосів на підтримку, то тоді міськрада, згідно із порядком подання та розгляду електронних петицій, має її прийняти або відхилити.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.