Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

будівництво на Левандівці

city-adm.lviv.ua

Вівторок, 24 вересня 2019, 12:15

На Левандівці забудовник проігнорував вимогу щодо будівництва транспортної розв'язки

будівництво на Левандівці

Львівський міський молочний завод, який зводить житловий комплекс у мікрорайоні, мав влаштувати транспортну розв'язку на перетині вулиць Городоцька – Сяйво. 

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради. 

Зазначимо, виконавчий комітет мерії затвердив містобудівні умови та обмеження для будівництва кварталу багатоквартирної житлової забудови на вул. Рудненській, 8, підприємством "Львівський міський молочний завод".  

Забудовника зобов'язали забезпечити транспортну розв’язку на перетині вулиць Городоцька – Сяйво, а вже потім почати будівництво житла. Це прописали як в ухвалі про виділення землі, так і в рішенні виконкому. Більш того, забудовник надіслав департаменту містобудування відповідний гарантійний лист. 

Однак розв'язки досі немає, а будівництво йде. 

"Транспортна розв’язка там необхідна, адже фактично йдеться про зміну цільового призначення землі. Так, частина промислової зони була переведена під житло. Фактично суттєво збільшилася кількість людей і, відповідно, збільшується навантаження на дорогу.

У зв’язку із цим, коли забудовники подавали проєкт, то обіцяли, що їх будівництво не вплине на комфорт життя мешканців Левандівки і транспортне сполучення, саме тому обіцяли побудувати транспортну розв’язку для того, аби не виникло проблем. Наразі забудовники порушують свої зобов’язання та поводять себе недоброчесно", – зазначають у департаменті містобудування міськради.

Зазначимо, за даними Youcontrol, ПрАТ "Львівський міський молочний завод" зараєстроване у Львові з 1996 року і має статутний капітал у 12,8 млн грн. Кінцевими бенефіціарними власниками падприємства є діти покійного нардепа Ігоря Єремеєва: Софія та Роман Єремеєви.  

Нагадаємо, нещодавно міська рада дозволила компанії Всеволода Біласа звести приватну школу на вулиці Угорській.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.