Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Володимир Гірняк

Вівторок, 24 вересня 2019, 17:30

Один голосочок врятував Гірняка від звільнення під час першого голосування

Володимир Гірняк

У першому таємному голосування щодо звільнення Володимира Гірняка, яке визнали недійсним, депутатам забракло 1 голосу.

Про повідомили джерела Варіантів у Львівській обласній раді.

Сьогодні, 24 вересня, під час сесії Львівської обласної ради депутати провели таємне голосуванням щодо дострокового припинення повноважень заступника голови обласної ради Володимира Гірняка, однак його визнали недійсним через те, що бюлетні для голосування депутатам видавали без підпису.

Відтак, облрада прийняла рішення повторити голосування, однак, як повідомили Варіантам, рішення про звільнння Володимира Гірняка підтримали 42 депутати із необхідних 43.

Також участь у голосуванні відмовилися взяти фракції Самопомочі та Громадянської позицій. За словами голови Самопомочі у Львівській облраді Парасковії Дворянин, депутати цієї партії виступають за звільнення не лише заступників, але й голови облради Олександра Ганущина.

Зазначимо, ще 10 вересня депутати визнали незадовільною роботу Гірняка. Натомість Гірняк відповів, що Ганущин повинен піти у відставку разом із заступниками, адже через "неефективність, непрозорість та нездатність працювати ситуація у Львівській обласній раді зайшла в глухий кут".

Нагадаємо, раніще Ганущин висловив невдоволення роботою своїх заступників і допустив позитивне голосування за їхнє звільнення на черговій сесії облради. А ще наприкінці травня цього року він звинуватив Гірняка у спробах лишити його посади. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.