Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ганущин і Гірняк

Понеділок, 23 вересня 2019, 15:21

Гірняк подарував Ганущину чорну мітку

Ганущин і Гірняк

Володимир Гірняк вважає, що голова Львівської облради Олександр Ганущин повинен піти у відставку разом із заступниками.

Про це повідомив заступник голови Львівської облради Володимир Гірняк на своїй сторінці у Facebook.

За його словами через неефективність, непрозорість та нездатність працювати чесно ситуація у Львівській обласній раді зайшла в тупик.

"Вважаю винним у цьому голову Львівської обласної ради Олександра Ганущина, який радше виконує роль помічника народного депутата Ярослава Дубневича, аніж представника інтересів громади Львівщини. Саме такий підхід до роботи в раді і призвів до тієї господарської та політичної кризи в стінах ЛОР, що ми маємо на сьогодні" – написав Володимир Гірняк.

Також він зазначив, що не має значення, чи депутати проголосують завтра  на позачерговій сесії за дострокове припинення повноважень заступників голови облради чи ні.

"Особисто готовий нести колективну відповідальність, наслідок якої – відставка всього керівного складу Львівської обласної ради. Опісля ЛОР має вирішити, хто "з нуля" в президії нестиме відповідальність за розвиток регіону" – заявив Володимир Гірняк.

Він також вважає, що гостро постане питання і нової коаліції.

"Неодноразово наголошував – ніколи не тримався за посаду і готовий разом із іншим керівним складом залишити президію і, як завжди – з повною віддачею працювати в залі ЛОР" – додав Володимир Гірняк.

Нагадаємо, 20 вересня голова Львівської облради Олександр Ганущин розпорядився скликати позачергову сесію, на якій мають розглянути питання про звільнення його заступників Володимира Гірняка та Андрія Білоуса.

Додамо, нещодавно голова Львівської облради Олександр Ганущин висловив невдоволення роботою своїх заступників і допустив позитивне голосування за їхнє звільнення на черговій сесії облради.

Зазначимо, 10 вересня, під час сесії Львівської обласної ради депутати визнали незадовільною роботу заступника голови обласної ради Володимира Гірняка.

А ще наприкінці травня голова Львівської облради Олександр Ганущин звинуватив Гірняка у спробах лишити його посади.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.