Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олександр Ганущин

П'ятниця, 20 вересня 2019, 15:31

Ганущин збирає позачерговицю для вигнання Гірняка та Білоуса з раю

Олександр Ганущин

Під час позачергової сесії розглянуть питання про звільнення заступників голови Львівської облради Володимира Гірняка та Андрія Білоуса.

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

У вівторок, 24 вересня, відбудеться позачергова сесія Львівської обласної ради. Таке рішення ухвалили депутати сьогодні, 20 вересня, під час президії облради.

У порядку денному сесії передбачено низка питань, заяв та звернень. Зокрема, депутатський корпус заслухає інформацію щодо проведення видатків по субвенції з Державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій у Львівській області. Також на вимогу більше третини депутатів на сесії розглянуть питання про дострокове припинення повноважень заступника та першого заступника голови облради.

Окрім того, за пропозицією голови облради Олександра Ганущина на сесію буде внесено звернення до Прем'єр-міністра України О. Гончарука, Міністра розвитку громад А.Бабак, голови ЛОДА М. Мальського стосовно неприпустимості затягування у фінансуванні Державного фонду регіонального розвитку та субвенції з Державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій.
Нагадаємо, нещодавно Ганущин висловив невдоволення роботою своїх заступників і допустив позитивне голосування за їхнє звільнення на черговій сесії облради.

А ще наприкінці травня голова Львівської облради Олександр Ганущин звинуватив Гірняка у спробах лишити його посади. 

10 вересня, під час сесії Львівської обласної ради депутати визнали незадовільною роботу заступника голови обласної ради Володимира Гірняка та першого заступника голови Андрія Білоуса.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.