Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олександр Ганущин

Середа, 2 жовтня 2019, 16:18

Ганущину призначили нових заступників

Олександр Ганущин

Богдан Гагалюк та Юрій Гудима стали новими заступниками голови Львівської облради.

Сьогодні, 2 жовтня, під час сесії Львівської обласної ради депутати таємним голосуванням підтримали рішення про призначення депутата Богдана Гагалюка на посаду першого заступника голови обласної ради та призначення депутата Юрія Гудими на посаду заступника голови облради.

Голосували 48 депутатів, один бюлетень визнали недійсними, ще 44 депутатів проголосували "за" звільнення.

Зазначимо, сьогодні депутати звільнили з посад першого заступника голови Львівської обласної ради Андрія Булоуса та заступника голови облради Володимира Гірняка.

Ще 10 вересня під час сесії Львівської обласної ради депутати визнали їх роботу незадовільною, а раніше Ганущин висловив невдоволення роботою своїх заступників і допустив позитивне голосування за їхнє звільнення на черговій сесії облради.

Нагадаємо, Богдан Гагалюк, директор ТОВ "Інкомтранс", був першим номером у списку Народного Руху України до Львівської обласної ради на виборах у 2015 році. У 2017 році Гагалюк задекларував 4,4 млн грн доходу та 8 млн грн готівки.

Юрій Гудима є директором ТзОВ "Євроорганік-Львів", а також членом партії ВО "Батьківщина", у 2006-2010 рр. був депутатом Львівської міської ради від БЮТ. На місцевих виборах у 2015 році пройшов до Львівської обласної ради у списку "Батьківщини" під першим номером.

У 2017 році Гудима отримав 521 тис грн доходу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.