Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вул. Стрийська

google.maps

Четвер, 3 жовтня 2019, 12:50

У Львові на вулиці Стрийській хочуть зробити нове перехрестя

вул. Стрийська

Львів'яни зареєстрували елеткронну петицію з проханням створити перехрестя Стрийська-Трускавецька для виїзду на вул. Наукову.

2 жовтня, на порталі е-петицій Людмила Горішня зареєструвала петицію з вимогою створити перехрестя Стрийська-Трускавецька для виїзду на вул. Наукову.

За словами автора петиції якщо дозволити поворот лівороч з вулиці Стрийської на вулицю Трускавецьку, через яку автомобілі зможуть виїхати на вулицю Наукову, то це суттєво розвантажить перехрестя Стрийська-Наукова.

"Прошу створити повноцінне перехрестя по вул. Стрийська-Трускавецька, а також передбачити розвиток дороги по вул. Трускавецькій для виїзду через неї зі вул. Стрийської на вул. Наукову. Дане перехрестя у час пік розвантажить перехрестя Стрийська-Наукова, як їхати зі сторони автовокзалу" – йдеться у тексті петиції.

Наразі петиція набрала 4 голоси із 500 потрібних.

Нагадаємо, що електронні петиції у Львові були ввели з 22 лютого 2016 року. Якщо петиція набере необхідних 500 голосів на підтримку, то тоді міськрада, згідно із порядком подання та розгляду електронних петицій, має її прийняти або відхилити.

 
 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.