Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

аварія літака Ан-12

lv.dsns.gov.ua

П'ятниця, 4 жовтня 2019, 14:24

Троє постраждалих внаслідок аварії літака Ан-12 перебувають у 8 лікарні Львова

аварія літака Ан-12

Станом на зараз двоє пострадалих у авіакатастрофі літака Ан-12 авіакомпанії Україна Аероальянс прооперували.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Троє пасажирів транспортного літака Ан-12 авіакомпанії "Україна Аероальянс", який сьогодні вранці впав поблизу села Солонка, на відстані 13,7 км до міжнародного аеропорту "Львів", перебувають у 8-мій міській клінічній лікарні.

"Пацієнти доставлені у важкому стані. Станом на зараз двоє пацієнтів прооперовані, залишаються у відділенні невідкладної допомоги. Ще один пацієнт, стан якого найважчий, зараз в операційній. Він потребував більше додаткових обстежень та хірургічних втручань. У всіх пацієнтів є поєднані травми: скелетні травми, перелом плечової кістки, перелом кісток тазу зі звихом. У третього пацієнта численні ушкодження – черепно-мозкова травма, забій грудної клітки, також відкритий перелом кінцівки" – наголосив заступник головного лікаря з хірургічної роботи 8-ої міської клінічної лікарні Ігор Стояновський.

Він додав, що після стабілізації стану всі пацієнти будуть повторно оглянуті.

Зазначимо, внаслідок аварії львівські правоохоронці відкрили провадження за фактом не дотримання правил безпеки та експлуатації повітряного транспорту. За попередніми даними, у літака, який прямував з із Віго (Іспанія) до Стамбулу (Туреччина) і не мав сідати у Львові, закінчилося пальне, тому він планував дозаправитися у аеропорті Львова й не долетів. 

На борту літака було 8 осіб. Внаслідок аварії 5 людей загинули, ще 3 – потрапили до лікарні.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.