Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

мікропроєкт

Понеділок, 7 жовтня 2019, 15:31

У кінці жовтня Львівська ОДА запустить конкурс проєктів місцевих ініціатив-2020

мікропроєкт

Подати заявку на участь у конкурсі можна буде з 28 жовтня по 29 листопада. 

Про це повідомляє прес-служба Львівської облдержадміністрації.

З 28 жовтня Львівська ОДА розпочне прийом заявок на участь у конкурсі проєктів місцевих ініціатив-2020. Подаватися можна до 29 листопада. 

Також, з 15 по 25 жовтня триватимуть семінари ддля всіх зацікавлених в участі. 

Конкурсна рада вже затвердила  пріоритети проєктів місцевих ініціатив у Львівській області на 2020 рік. Серед них:

  1. "Освіта" – будівництво, капітальний ремонт, реконструкція, реставрація, а також придбання обладнання та інвентарю та предметів дострокового користування.
  2. "Охорона здоров’я" – будівництво, капітальний ремонт, реконструкція, реставрація, а також придбання спецавтотранспорту, обладнання, інвентарю та предметів довгострокового користування (у т.ч. автотранспорту).
  3. "Культура" – будівництво, капітальний ремонт, реконструкція, реставрація, а також придбання обладнання, інвентарю та предметів довгострокового користування.
  4. "Спорт" – будівництво, капітальний ремонт, реконструкція, а також придбання обладнання, інвентарю та предметів довгострокового користування.
  5. "Безпека" – будівництво, капітальний ремонт, реконструкція реставрація, а також придбання обладнання, інвентарю та предметів довгострокового користування.
  6. "Вуличне освітлення" – будівництво, капітальний ремонт, реконструкція.
  7. "Інші пріоритети" (об’єкти усіх форм власності (окрім приватної( за винятком ОСББ)), що не підпадають під визначені Конкурсною радою пріоритети)  – будівництво, капітальний ремонт, реконструкція, облаштування об’єктів ПЗФ, а також придбання обладнання, інвентарю та предметів довгострокового користування).
  8. "Обласні заклади та установи, некомерційні підприємства обласної ради" – будівництво, капітальний ремонт, реконструкція, благоустрій територій, а також придбання обладнання, інвентарю та предметів довгострокового користування).

  Гранична вартість проєкту становить 500 тис гривень, а гранична сума субвенції з обласного бюджету – 200 тис гривень.

Нагадаємо, в області затвердили 1136 переможців конкурсу проєктів місцевого розвитку 2019 року. Загальна вартість усіх проектів складає 302 млн грн, з цієї суми 139,7 млн грн – кошти обласного бюджету. 

Додамо, у вересні на сесії Львівської облради депутати перейменували конкурс проектів місцевого розвитку згідно із нормами нового українського правопису на "конкурс проєктів". 

Зазначимо, 22 травня цього року уряд схвалив Український правопис у новій редакції, розробленій Українською національною комісією з питань правопису, яка набула чинності з 3 червня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.