Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Сергій Кіраль

Вівторок, 8 жовтня 2019, 15:30

Екс-нардеп Кіраль планує працювати радником Садового

Сергій Кіраль

Сергій Кіраль подав документи на посаду радника міського голови Львова.

Про це стало відомо з його декларації про доходи за 2018 рік як кандидата на посаду.

Сергій Кіраль подав свою кандидатуру на посаду радника міського голови апарату виконавчого комітету Львівської міської ради. Зокрема, сьогодні, 8 жовтня, він опублікував на сайті НАЗК свою декларацію як кандидата на цю посаду, що є однією із вимог для прийняття на державну службу та в органах місцевого самоврядування.

Зазначимо, Сергій Кіраль у 2014 році став народним депутатом від "Об'єднання "Самопоміч". До цього він очолював управління зовнішньоекономічних відносин та інвестицій Львівської міської ради.

На цьогорічних позачергових парламентських виборах Кіраль увійшов у першу десятку Самопомочі, проте партія не пройшла до Верховної Ради.

У 2018 році Сергій Кіраль задекларував 508 тис грн доходу. Він та члени його сім'ї живуть без авто, забудов, цінних речей, вкладів у банках. 

Додамо, у вересні екс-нардеп від Самопомочі Любомир Зубач став заступником міського голови Львова з містобудування й його включили до складу виконкому.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.