Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Замарстинівська,127

city-adm.lviv.ua

П'ятниця, 11 жовтня 2019, 11:55

На Замарстинівській зведуть житловий будинок з шумозахисним екраном

Замарстинівська,127

Новобудову збудують на Замарстинівській,127 одразу біля трамвайної колії, а існуючі будівлі знесуть.

Сьогодні, 11 жовтня, виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівні умови на будівництво ПП "Соната сервіс груп" багатоквартирного житлового будинку з вбудованими громадськими приміщеннями та підземним паркінгом на вул. Замарстинівській, 127 зі знесенням існуючих будівель.

Раніше виконком вже декілька раз переносив це питання і зобов'язав забдовника доопацювати проект. За словами в.о. заступника директора департаменту – начальника управління, головного архітектора міста управління архітектури та урбаністики департаменту містобудування Львівської міської ради Олени Погорілець відбулася містобудівна рада, яка погодила цей проект.

Будинок збудують одразу біля трамвайної колії, тому в проекті передбачили шумозахисний екран. Зараз на проектованій території розсташовані 3-поерхові цегляні приміщення, які планують знести. Новобудову зведуть на трьох земельних ділянках, загальною площею 0,4084 га, яка перебуває у комунальній власності й призначена для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови.

Будинок матиме 24 і 33 метри, а максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки становить 58,50 %. Функціональне призначення земельних ділянок – зона Г-2 – зона центру ділової, громадської діяльності районного значення відповідно до зонінгу Шевченківського району.

За даними порталу YouControl ПП "Соната сервіс груп" зареєстроване 4 роки тому за адресою на якій планують звести новобудову на вул. Замарстинівській, 127 і займається будівництвом житлових і нежитлових будівель. Його власниками є мешканець Хмельницька Андрій Бабенко та львів'янка Леся Андрусяк, а керівником Орест Андрусяк.

Зазначимо, Андрій Бабенко також є власником ПП "Баобаб", яке також зареєстроване на вул. Замарстинівській, 127, але більше 15 років тому і займається наданням інших допоміжних комерційних послуг.

А Леся Андрусяк є керівником ТзОВ "Бізнес Естейт", яке належить Орест Андрусяку і займається будівництвом будівель. Цій фірмі 28 вересня 2018 року виконавчий комітет Львівської міської ради дозволив звести на місці лаботарорного корпусу та складу металів офісний центр з паркінгом на вул. Зеленій, 115б.

Нагадаємо, сьогодні члени виконкому також дозволили збудувати на Замарстинівській, 40 у Львові 6-поверховий житлово-офісний комплекс.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.