Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вул. Замарстинівська, 40

city-adm.lviv.ua

П'ятниця, 11 жовтня 2019, 11:34

На Замарстинівській у Львові зведуть 6-поверховий житлово-офісний комплекс

вул. Замарстинівська, 40

Новий комплекс включатиме у себе житлові й офісні приміщення, а також місця для відпочинку на даху будівлі.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів.

Сьогодні, 11 жовтня, виконком Львівської міської ради затвердив містобудівні умови та обмеження для проектування об'єкта будівництва на будівництво ТзОВ "Замарстинів 40" багатофункціонального комплексу громадського, житлового та комерційного призначення на вул. Замарстинівській, 40.

Новий житловий та офісний центр збудують на земельній ділянці, площею 0,5056 га, призначеній для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об'єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури.

Гранично допустима висотність будинку №1 на генплані – 18 м (5 поверхів), будинку №2 на генплані – 23,50 м (6 поверхів). Максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки становить 40%.

Будинок  знаходитиметься у межах історичного ареалу міста.ю відтак його проектування має здійснюватися відповідно до діючих будівельних норм та Закону України "Про охорону культурної спадщини". 

За даними сайту YouControl, ТзОВ "Замарстинів 40", яке займається будівництвом житлових і нежитлових будівель, зареєстрували в 2018 році львів'яни Андрій Берник (власник львівської фірми ТЗОВ "СПМК-549", що займається електромонтажними роботами, та львівської будфірми "Прайм Компані"), Олена Демідова (власниця львівської будфірми "Прайм Компані") та Юрій Стеців (власник львівської фірми ТзОВ "Галагрохолдинг", що займається купівлею та продажем власного нерухомого майна). Розмір статутного капіталу становить 5 млн грн.

Нагадаємо, будівлю на вул. Замарстинівській, 25 збираються знести, а на її місці побудують 6-ти поверховий готель. Крім цього, у червні цього року Львівська міськрада дозволила збудувати ТзОВ "Акіта Україна" житловий квартал висотою маже 60 метрів з садочком та підземним паркінгом на вул. Замарстинівській, 134-А.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.