Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Маркіян Мальський

П'ятниця, 11 жовтня 2019, 13:59

Мальському допомагатимуть четверо заступників

Маркіян Мальський

Маркіян Мальський розподілив обов'язки та повноваження між своїми заступниками.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Станом на сьогодні повністю сформований керівний склад Львівської ОДА, який включає першого заступника голови Львівської ОДА Маркіяна Мальського Василя Лозинського та трьох заступників – Юрія Холода, Тараса Греня та Івана Собка.

Зокрема, перший заступник голови Львівської ОДА Василь Лозинський координує роботу департаментів: фінансів, економічної політики, міжнародної співпраці, агропромислового розвитку та паливно-енергетичного комплексу, а також управління туризму та курортів.

Він працював на посаді виконавчого директора Асоціації місцевих рад Львівщини, а у 2015 році очолював департамент економічного розвитку, торгівлі та промисловості Львівської ОДА.

Юрій Холод відповідає за регулювання земельних відносин в сфері містобудування та архітектури, за галузі ЖКГ, екології, капітального будівництва. Він також курує роботу Служби у справах дітей та управління господарсько-технічного забезпечення.

Його, за поданням Мальського, уряд призначив заступником голови Львівської ОДА 13 вересня цього року.

Тарас Грень відповідає за галузь транспорту і зв'язку, соціального забезпечення та соціального захисту населення, цивільного захисту, Державний архів та координування з правоохоронної та оборонної роботи. Грень з липня 2018 року до травня 2019 року очолював управління юстиції у Львівській області. 

Іван Собко курує галузі охорони здоров'я, культури та релігій, освіти і науки, а також спорту та фізичної культури. До цього призначення він працював начальником відділу з питань реалізації проектів місцевого розвитку, міжнародної технічної допомоги і зовнішньоекономічних зв'язків Львівської обласної ради. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.