Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Сихів

Вівторок, 15 жовтня 2019, 15:15

На Сихові просять облаштувати три смуги руху для авто

Сихів

Розширити проспект Червоної Калини пропонують за рахунок зменшення пішохідної зони.

10 жовтня, на порталі е-петицій Олег Івах зареєстрував петицію з вимогою розширити проспект Червоної Калини до трьох смуг в кожному напрямку.

За словами автора петиції для основної дороги мікрорайону Сихова недостатньо дві смуги для руху автомобілів, натомість тут занадто велика пішохідна зона, яку можна зменшити.

"Для основної артерії Сихова (проспекту Червоної Калини), явно не достатньо двох смуг! Хоча місця для її розширення достатньо, як за рахунок зменшення пішохідної зони (яка ітак велика), так і за рахунок центральної частини де проїжджають трамваї" – йдеться у тексті петиції.

Крім цього у петиції автор також вимагає зробити "кишені" для всіх зупинок громадського транспорту по проспекту для зменшення утворення корків.

Наразі петиція набрала 42 голоси із 500 потрібних.

Нагадаємо, що електронні петиції у Львові були ввели з 22 лютого 2016 року. Якщо петиція набере необхідних 500 голосів на підтримку, то тоді міськрада, згідно із порядком подання та розгляду електронних петицій, має її прийняти або відхилити.
 
Додамо, раніше на Сихові львів'яни вимагали облаштувати на Сихові наземні переходи.

Також у місті зареєстрували петицію з проханням продовжити робочий графік для трамваю, що курсує на Сихів до 23:30 години.  

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.