Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Антон Коломєйцев

hromadske.volyn.ua

Середа, 16 жовтня 2019, 13:25

Викладач Львівської політехніки претендує на посаду головного архітектора Львова

Антон Коломєйцев

Антон Коломєйцев подав документи на посаду начальника управління архітектури та урбаністики Львова.

Про це стало відомо з його декларації про доходи за 2018 рік як кандидата на посаду.

Антон Коломєйцев подав свою кандидатуру на посаду заступника директора департаменту містобудування, начальника управління архітектури та урбаністики, головного архітектора міста. Зокрема, він опублікував на сайті НАЗК свою декларацію як кандидата на цю посаду, що є однією із вимог для прийняття на державну службу та в органах місцевого самоврядування.

У декларації Коломєйцев зазначив, що минулоріч увесь її дохід склав 993 770 грн. Він має квартиру у Львові, площею 67,8 кв.м, 318 181 грн на рахунку у банках та 21 000 доларів готівки.

Коломєйцев працює доцентом Інституту Харківської школи архітектури та доцентом кафедри архітектурного проектування Інституту архітектури НУ "Львівська політехніка". 

Нагадаємо, 10 вересня головний архітектор Львова Юліант Чаплінський, який працював на цій посаді з 2015 року, написав заяву на звільнення. А вже 30 вересня його призначили заступником міністра розвитку громад, це міністерство очолює Альона Бабак. 

Також на початку жовтня Львівська міськрада оголосила конкурс на посаду головного архітектора Львова.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.