Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Садовий

Понеділок, 21 жовтня 2019, 12:02

Садовий стежитиме третім оком за етикою своїх посіпак

Андрій Садовий

У Львові створили робочу групу, яка впроваджуватиме систему сповіщень для повідомлень про неприйнятну поведінку чиновників Львівської міськради.

Про це йдеться у розпорядженні міського голови Львова Андрія Садового №547 від 17 жовтня 2019 року.

Андрій Садовий розпорядився створити робочу групу з розробки та впровадження системи сповіщень для повідомлень про неприйнятну поведінку та інші порушення, вказані у Кодексі етичної поведінки посадових осіб та працівників виконавчих органів Львівської міської ради, її установ, організацій та комунальних підприємств.

"З метою запровадження системи сповіщень для повідомлень про неприйнятну поведінку та інші порушення, вказані у Кодексі етичної поведінки посадових осіб та працівників виконавчих органів Львівської міської ради, її установ, організацій та комунальних підприємств утворити робочу групу" – йдеться у розпорядженні.

Керівником робочої групи Садовий призначив завідувачку сектору з питань доброчесності та запобігання корупції департаменту "Адміністрація міського голови" Лесю Гудима-Місеюк, а її заступницею – провідного спеціаліста сектору з питань доброчесності та запобігання корупції департаменту "Адміністрація міського голови" Наталію Субботіну.

У склад робочої групи також входитимуть: провідний спеціаліст сектору з питань доброчесності та запобігання корупції департаменту "Адміністрація міського голови" Назарій Купльовський, заступник директора з розвитку ЛКП "Міський центр інформаційних технологій" Олег Войціцький.

Робоча група має до 31 грудня цього року розробити концепцію функціонування системи сповіщень та інформувати міського голову Львова про результати роботи.

Нагадаємо, 20 вересня у Львівській міській раді затвердили Кодекс етичної поведінки посадових осіб, в якому зазначили перелік неприйнятної поведінки для чиновників. А ще у вересні 2018 року Андрій Садовий розпорядився створити робочу групу для розробки Кодексу етичної поведінки службовців міськради, до складу якої увійшли посадові особи та представники громадськості.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.