Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

заступники Ганущина

Вівторок, 22 жовтня 2019, 11:36

Гагалюку та Гудимі встановлять щомісячні премії та надбавку до зарплати

заступники Ганущина

Депутати планують встановити умови оплати праці новим заступникам голови Львівської облради.

Про це йдеться у проекті рішення, підготовленому до розгляду на сесії Львівської обласної ради, яка відбудеться 29 жовтня.

Зокрема, йдеться про встановлення умов оплати праці першому заступникові голови обласної ради Богдагу Гагалюку та заступникові голови обласної ради Юлію Гудимі на 2019 рік.

Відтак, наступного року Гагалюк та Гудима отримуватимуть: 

- посадовий оклад згідно зі штатним розписом;

- надбавку за виконання особливо важливої роботи в розмірі 50% посадового окладу з урахуванням надбавок за ранг та вислугу років;

- надбавку за 5 ранг посадової особи місцевого самоврядування від дня присвоєння рангу.

- щомісячне преміювання в розмірі до 100% посадового окладу за фактично відпрацьований час.

- щорічна матеріальна допомога для вирішення соціально-побутових питань та допомога для оздоровлення в розмірі середньомісячної заробітної плати.

Нагадаємо, 2 жовтня Богдан Гагалюк та Юрій Гудима стали новими заступниками голови Львівської облради Олександра Ганущина. Тоді ж депутати звільнили з посад першого заступника голови Львівської обласної ради Андрія Булоуса та заступника голови облради Володимира Гірняка.

Богдан Гагалюк, директор ТОВ "Інкомтранс", був першим номером у списку Народного Руху України до Львівської обласної ради на виборах у 2015 році. У 2018 році Гагалюк задекларував 7,5 млн грн готівки та нові авто з причіпом.

Юрій Гудима є директором ТзОВ "Євроорганік-Львів", а також членом партії ВО "Батьківщина", у 2006-2010 рр. був депутатом Львівської міської ради від БЮТ. На місцевих виборах у 2015 році пройшов до Львівської обласної ради у списку "Батьківщини" під першим номером. У 2018 році Гудима задекларував 97 929 грн загального доходу та дачу у Буському районі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.