Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

забудова на вул. На Нивах

city-adm.lviv.ua

Середа, 23 жовтня 2019, 12:40

Апеляційний суд погодив знесення 8 поверхів у новобудові На Нивах

забудова на вул. На Нивах

Суд залишив в силі рішення знести 8 незаконно добудованих поверхів будинку ЖК "Форест Хілл" на вул. На Нивах.

Про це повідомила директорка юридичного департаменту Львівської міськради Гелена Пайонкевич на своїй сторінці у Facebook.

Восьмий апеляційний адміністративний суд залишив в силі рішення суду попередньої інстанції щодо знесення 8 поверхів скандального ЖК "Форест Хілл",  який замість дозволених 4 поверхів збудував 12-поверховий будинок на вул. На Нивах у Львові.

"Сьогодні Восьмий апеляційний адміністративний суд залишив в силі рішення Окружного адміністративного суду про знесення частини будинку по вул. На Нивах з 5 по 12 поверх. Нагадаю, департаментом містобудування було видано Містобудівні умови і обмеження на 4 поверхи, забудовник натомість збудував 12" – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, Львівський окружний адміністративний суд ще 19 липня ухвалив рішення про знесення самочинно збудованих 8 поверхів у 12-поверховому житловому будинку "Форест-Хілл" на вул. На Нивах та зобов'язав забудовника, львів'янку Ганну Федорів, компенсувати витрати, пов’язані із знесенням.

Тоді забудовник подав апеляційну скаргу на рішення суду у Восьмий апеляційний адміністративний суд.

Додамо, ще у листопаді 2018 року Львівська міськрада подала позов до суду про знесення багатоповерхівки на вул. На Нивах, яку визнали незаконною.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.