Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

сміття

ФБ Бережанської міської ради

Середа, 23 жовтня 2019, 17:15

На Тернопільщині незаконно скинули 10 вантажівок львівського сміття

сміття

Серед сміття, яке скинули вночі нa теpитоpiю cмiттєзвaлищa поблизу уpочища Бiзятин, виявили львівські документи.

Про це повідомили на сторінці Бережанської міської ради у Facebook.

Сьогодні вночі нa теpитоpiю cмiттєзвaлищa поблизу  села Павлів (урочище "Бізятин") на Тернопільщині невiдомi особи ввезли декiлька вантажiвок відходів.

"Отримано інформацію від сторожа ТзОВ "Компанія "Еко-Інвест" про те, що в ніч з 22 на 23 жовтня 2019 року невідомі особи шляхом пошкодження замка та зняття шлагбауму на територію сміттєзвалища поблизу с. Павлів (урочище "Бізятин") завезено близько десяти вантажних автомобілів зі сміттям" – йдеться у повідомленні.

За словами охоронця підприємства ТзОВ "Компанiя "Еко-Iнвеcт" на територію завезли близько деcять вантажних автомобiлiв зi cмiттям. Серед непотребу виявили квитанцiї та документацiї з міста Львова, зокрема документи Галицького районного суду.

Нагадаємо, у вересні 2018 року на Жовківщині незаконно скидали сміття зі Львова, а у квітні цього року львівське сміття виявили на Миколаївщині між селами Устя та Рудники вантажівка вивантажила близько 120 куб.м сміття. 

Додамо, з 1 липня повноваження з вивозу твердих побутових відходів повернулись до міської ради Львова від Львівської ОДА. Львівська ОДА вивозила сміття з міста з кінця червня 2017 року. 

Раніше Варіанти створили карту львівського сміття та підрахували найвіддаленіше від Львова місто України, у яке його вивозили.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.