Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

XІX Міжнародний економічний форум

Четвер, 31 жовтня 2019, 17:12

У Львові стартував XІX Міжнародний економічний форум

XІX Міжнародний економічний форум

Сьогодні, у рамках XІX Міжнародного економічного форуму експерти обговорили розвиток економіки Львівщини.

Про це повідомляє кореспрндент Варіантів.

Сьогодні, 31 жовтня, на "Арені Львів" розпочався XІX Міжнародний економічний форум під час якого учасники та гості обговорють важливі проблеми, пов’язаних  із  конкурентоздатністю регіонів, їх стратегічним розвитком та економічним зростанням. Цьогорічний девіз форуму - "Invest In Lviv Region" об’єднав представників дипломатичних та бізнес-делегацій з України та закордону.

Головними завданнями форуму є представлення України як безпечної території для ведення бізнесу, діалогу між владою і бізнесом, активізація транскордонної співпраці, залучення інвестицій, встановлення корисних бізнес-контактів між українськими та зарубіжними діловими колами.

Сьогодні учасники дискутували про Аутсорсинг бізнес-процесів як інструмент динамічного розвитку економіки Львівщини. Крім цього обговорили впровадження нових технологій та еволюцію промислового виробництва. Також обмірковували про індустріальні парки як прогресивний інструмент залучення технологічних компаній та фінансові інструменти розвитку, зокрема світову практику та перспективи для України.

Зазначимо, що форум триватиме два дні – 31 жовтня та 1 листопада.

У другий день Форуму передбачено проведення тематичних заходів у сферах агропромислового розвитку, експорту, туризму, міжнародної технічної допомоги та енергозбереження.

 

Нагадаємо, сьгодні під час XІX Міжнародного економічного форуму у Львові Маркіян Мальський заявив, що Львівщина є одним з найбільш інвестиційно-привабливих регіонів України.

Додамо, мер Львова Андрій Садовий заявив, що разом з керівництвом області хочуть створити спільний інвестиційний офіс.

Крім цього, під час економічного форуму заступник міністра з питань розвитку територій та громад Дмитро Живицький заявив, що в уряді планують розвивати бізнес та туристичну інфраструктуру в Карпатському регіоні.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.