Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Маркіян Мальський

П'ятниця, 1 листопада 2019, 14:02

Маркіян Мальський підписав Меморандум щодо розвитку аграрної сфери на Львівщині

Маркіян Мальський

Меморандум з ТзОВ "Агропорт Україна" передбачає розвиток сільських територій та залучення інвестицій в агросектор.

Сьогодні під час XІX Міжнародного економічного форуму у Львові голова Львівської ОДА Маркіян Мальський підписав Меморандуму про співпрацю та партнерство між Львівською обласною державною адміністрацією і ТзОВ "Агропорт Україна".

"Аграрна сфера є однією із ключових для нашого регіону. Індустрія агропромисловості вже давно переросла з напрямку зосередженого лише на землі у напрям більш емоційної, яка, власне, залучає людей, які мають не стільки стосунок до аграрної сфери, але цікавляться нею. У нас є багата земля, родючі грунти та люди, які вміють якісно і щиро на ній працювати і віддаватися своїй справі. Перед нами стоять неабиякі перспективи в аграрній сфері" - заявив Маркіян Мальський.

Меморандуму передбачає об’єднання зусиль, спрямованих на зростання економічного та інноваційного потенціалу Львівської області, розвиток сільських територій України, покращення якості ділової та виробничої інфраструктури, залучення інвестицій в агросектор України, адаптацію сільгоспвиробників та їх господарств до актуальних ринкових умов, створення нових робочих місць.

"Сьогодні цим Меморандумом ми хочемо перенести у нову площину ці всі питання та підтвердити серйозність наших намірів і вже відчуваємо підтримку з боку регіональної влади. Сподіваюся, що уже зовсім скоро ми анонсуємо в деталях наші подальші спільні кроки з Львівщиною" - зазначив генеральний менеджер проекту "Агропорт Україна" Дмитро Титаренко.

Нагадаємо, вчора у Львові стартував XІX Міжнародний економічний форум, який триватиме два дні – 31 жовтня та 1 листопада.

Додамо, під час форуму Маркіян Мальський заявив, що Львівщина є одним з найбільш інвестиційно-привабливих регіонів України.

Крім цього, мер Львова Андрій Садовий заявив, що разом з керівництвом області хочуть створити спільний інвестиційний офіс.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.