Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Білогорща

П'ятниця, 22 листопада 2019, 17:31

Завершення будівництва об'їзної дороги зі Львова до Білогорщі обійдеться місту у 28 мільйонів

Білогорща

Останні роботи з будівництва дороги від західного обходу Львова до мікрорайону Білогорща виконає за 28 млн грн фірма з Рівного.

Львівське комунальне підприємство "Львівавтодор" провело тендер у системі ProZorro на будівництво гравійної дороги від західного обходу Львова до житлового масиву "Білогорща", коригування, яку переможець тендеру має здійснити до 31 грудня 2020 року.

Аукціон стартував 29 жовтня, участь у ньому взяли ТзОВ "НВП Шляхбуд", ТОВ "Онур" та ТОВ "Автомагістраль-Південь", які запропонували здійснити роботи за 28 220 000 грн, 33 219 999 грн й 37 650 000 грн відповідно. Переможцем обрали ТзОВ "НВП Шляхбуд", а очікувана вартість послуг становила 37 723 561 грн.

Як йдеться у закупівлі, переможець тендеру має, окрім ремонту дорожнього полотна, ще й облаштували тротуари, організувати дорожній рух – встановити дорожні знаки, мережу освітлення, нанести дорожню розмітку.

Крім цього, передбачено будівництво двох нових світлофорів.

Усі роботи оплачуються за кошти ЛКП "Львівавтодор".

За даними порталу YouControl, ТзОВ "НВП Шляхбуд" зареєстроване у Рівному з 2017 року, займається будівництвом житлових і нежитлових будівель. Кінцевим власником фірми є мешканець Рівненської області Євгеній Кінаш, а керівником – Сергій Таргоній.

Євгеній Кінаш також є керівником заснованої ТДВ "Дніпрокомунтранс" (Дніпро) у липні цього року у Львові фірми "Дніпрокомунтранс-Захід", що займається діяльністю щодо поводження з відходами. Розмір статутного капіталу підприємства становить 200 000 грн.

Нагадаємо, у вересні Львівська міськрада замовила за 11,6 млн грн реконструкцію лісопарку "Білогорща" у Залізничному районі Львова, між мікрорайонами Левандівка та Білогорща.

Додамо, ще у 2018 році міськрада провела тендер щодо будівництва гравійної дороги від західного обходу Львова до мікрорайону "Білогорща", який виграла компанія "Онур". Тоді усі роботи із будівництва мали завершити до 31 серпня 2018 року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.