Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Андрій Садовий

Середа, 6 листопада 2019, 15:45

Садовий перетворить Львів на оазу для іхтіандрів

Андрій Садовий

Львівська міськрада погодила ділянки для будівництва нових бесейнів наступного року.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради. 

Сьогодні, 6 листопада, на апаратній нараді Львівської міськради погодили 4 ділянки, на яких з наступного року почнуть будівництво нових басейнів у Львові. 

Зазначимо, у жовтні львівський міський голова Андрій Садовий заявив, що у місті повинні збудувати 6 нових басейнів у різних мікрорайонах.  

"Наступного року ми будемо святкувати 200 років плаванню в Україні як спорту. Львів був тим першим містом на території України, де розпочалось плавання. Ми прийняли рішення, що ми виділяємо 6 ділянок для будівництва басейнів і ми повинні наступного року ці басейни почати будувати. Ми сьогодні мали нараду, фіналізували 4 ділянки, по двох ще маємо дискусії", – пояснив Садовий.  

Нагадаємо, що у місті планують відновити роботу басейну у спорткомплексі "Динамо", що на вулиці Стуса.

Додамо, влітку 2017 року Львівська обласна рада вже виділяла понад півмільйона гривень на виготовлення проектно-кошторисної документації для реконструкції басейну "Динамо", що на вул. В. Стуса, 4.

Також, 16 лютого 2018 року виконком міськради погодив Львівській обласній організації фізкультурно-спортивного товариства "Динамо" реконструкцію спорткомплексу "Динамо" на вулиці Стуса,4. Вартість всіх робіт становить орієнтовно 50 млн грн. 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.